Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Housewives'-actrice Cross verloofd

Shownieuws

'Desperate housewives'-actrice Marcia Cross heeft zich verloofd met effectenmakelaar Tom Mahoney. Er is nog geen datum voor het huwelijk vastgesteld.

'Desperate housewives'-actrice Marcia Cross heeft zich verloofd met effectenmakelaar Tom Mahoney. Dat zegt de woordvoerder van de roodharige actrice in het tijdschrift Us Weekly. "Het gelukkige paar heeft zich vorig weekeinde verloofd, maar er is nog geen datum voor de bruiloft vastgesteld."

Het is voor de 43-jarige actrice, die genomineerd is voor een Emmy voor 'beste actrice uit een comedyserie', en haar vier jaar oudere verloofde de eerste keer dat ze in het huwelijksbootje stappen. Volgens het Amerikaanse weekblad hebben ze elkaar een half jaar geleden leren kennen. Onlangs zouden ze in Europa op vakantie zijn geweest.

Lang deed het gerucht de ronde dat de actrice lesbisch zou zijn. Cross heeft die geruchten altijd ontkend. In een verklaring op de website van het Amerikaanse homoblad 'The advocate' liet ze eerder weten 'zeker niet lesbisch te zijn'.

In de jaren '90 was Cross te zien in 'Melrose place', waarin ze een 'bitch' speelde. In 'Desperate housewives' vertolkt Cross de rol van de 'perfecte huisvrouw' Bree van de Kamp. De comedyserie is vanaf 6 september op de Nederlandse televisie te volgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen