Kies je favoriete radiostation

Dossiers

P. Diddy haalt P weg

Shownieuws

P. Diddy heet niet langer 'P. Diddy', maar 'Diddy'. De rapper haalt de P uit zijn naam, omdat hij persoonlijker wil overkomen. "We gaan er veel lol mee hebben."

P. Diddy heet niet langer 'P. Diddy', maar 'Diddy'. De rapper haalt de P uit zijn naam, omdat hij persoonlijker wil overkomen. "We moesten de p wel weghalen, het moest een simpele naam worden. Diddy is persoonlijker dan P. Diddy", legt Diddy uit. De r&b-ster, die eigenlijk Sean Combs heet, heeft meerdere bijnamen gehad, waaronder 'Puff Daddy', Sean 'Puffy' 'Combs' en 'P. Diddy'.

Binnenkort brengt Diddy een nieuw album uit en daar hoort volgens de rapper een nieuwe naam bij. Hij heeft zich voorgenomen alleen nog in derde persoon enkelvoud te praten. "We gaan heel veel lol met de naam hebben. Het is de terugkomst van een hiphop- en rocksuperster en hij heet Diddy", blikt de rapper vooruit.

De hiphopicoon presenteert dit jaar de 'MTV Video Music Awards'. Hij beloofde in een verklaring dat de show adembenemende stunts zal bevatten. Hoewel de show van vorig jaar spectaculair was, miste het de schok die Madonna en Britney Spears in 2003 teweegbrachten door elkaar tijdens een optreden te zoenen. Diddy heeft dan ook alle genodigden opgeroepen zich dit jaar vooral te laten gaan.

Punkrockband Green Day leidt de lijst van genomineerden met acht nominaties. Missy Elliot volgt met zes nominaties en Gwen Stefani en U2 maken kans op vijf awards. De prijzen worden op 28 augustus in Miami uitgereikt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen