Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Komiek Rob Schneider doet het goed bij de vrouwen

Shownieuws

De Amerikaanse komiek Rob Schneider doet het naar eigen zeggen goed bij de vrouwen. "Ik geef namelijk geweldige voetmassages, dat is echt mijn specialiteit."

De Amerikaanse komiek Rob Schneider doet het naar eigen zeggen goed bij de vrouwen."Ik geef namelijk geweldige voetmassages, dat is echt mijn specialiteit", vertelt hij aan Novum Nieuws. Schneider was in Nederland om een 'cast and crew' voorstelling van zijn nieuwste film 'Deuce Bigalow: European gigolo' bij te wonen. De film draait sinds donderdag in de bioscoop.

Het grootste deel van de opnames vond plaats in Amsterdam. Schneider woonde in totaal zo'n zes maanden in de hoofdstad en dat is hem goed bevallen. "Ik heb ontzettend lekker gegeten en wat zijn Nederlandse vrouwen toch mooi! Ik heb liever een Nederlandse vriendin dan een Amerikaanse." Rob heeft dan ook zijn uiterste best gedaan dit te bewerkstelligen. "Want niet geschoten is altijd mis", zegt de acteur in vloeiend Nederlands.

'Deuce Bigalow: European gigolo' is het vervolg op het succesvolle 'Deuce Bigalow: male gigolo' uit 1999. Schneider, die als komiek doorbrak in 'Saturday Night Live', stond met zijn eerste hoofdrol ineens op de kaart in Hollywood. Helaas wilde het daarna niet meer vlotten met de toch wel erg flauwe films waar hij in speelde. En ook dit vervolg lijkt het succes van het eerste deel niet te evenaren. Critici spreken zelfs van 'de slechtste film ooit'.

De 41-jarige Schneider laat zich door negatieve recensies echter niet van de kaart brengen. "Het is en blijft een grappige film, waar je heen gaat om te lachen. Mensen moeten deze humor met een korreltje zout nemen, dan is het echt een hele leuke film", zegt hij. Behalve de hoofdrol nam Schneider ook het scenario en de regie van 'Deuce' voor zijn rekening.

De Nederlandse actrice Hanna Verboom speelt het meisje waar Rob in de film verliefd op is. Volgens de acteur is ze een groot talent. "Als ze echt wil kan ze het helemaal maken in Hollywood, maar ze heeft veel interesses naast het acteervak. Zo gaat ze naar Bangladesh om vluchtelingen te helpen en zo. Slechts als ze bereid is offers te brengen, kan ze echt doorbreken."

Hoe de toekomst er voor Rob zelf uit ziet weet hij nog niet, maar ideeën heeft hij genoeg. "Een live comedyshow in Las Vegas lijkt me wel wat, maar het kost veel tijd en energie om zoiets te maken. Met films is dat hetzelfde. Het duurt eeuwen voordat je het geld krijgt om iets leuks te doen." Toch zijn er ook concrete plannen. "Mijn volgende project heet 'Hall of the barbarian' en ik weet nog niet hoe, maar die film komt er!"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen