Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Do is 'heftiger en stoerder'

Shownieuws

Het nieuwe, nog titelloze album van Do is 'heftiger en stoerder' dan haar debuut-cd. Dat zegt de zangeres in Glossy. "Ik ben ouder en meer volwassen."

Het nieuwe, nog titelloze album van Do is 'heftiger en stoerder' dan haar debuut-cd. Dat zegt de zangeres in het tijdschrift Glossy. "Ik ben ouder en meer volwassen. Ik weet steeds beter wat ik wil en ontwikkel mezelf steeds meer."

De tweede cd van Do bevat meer soul en drama dan haar debuut 'Do'. "Maar het is geen zwaar album. Er staan ook leuke relaxte liedjes op die niet te diepgaand zijn", zegt de 23-jarige zangeres. Do wil haar ervaring gebruiken voor haar liedjes. "Je wordt snel volwassen en wereldwijs. Dat wil ik graag terugbrengen in mijn muziek."

Do noemt 'We could' als haar favoriete lied op de tweede cd. Dit nummer was geschreven voor een man, maar is speciaal voor de zangeres aangepast. In de tekst wordt gesteld dat mensen nooit alleen zijn als zij bij hun geliefde zijn. "Met zo'n liedje kun je mensen aan het denken zetten: 'Je moet vechten voor je geluk'."

De zangeres vertelde woensdag in het televisieprogramma RTL Boulevard dat ze binnenkort gaat trouwen met haar 29-jarige vriend Marc. Voor kinderen hebben zij nog geen tijd. "We zouden graag een eigen kindje willen en ook graag een kindje willen adopteren", legt Do uit in Glossy. "Maar pas over een paar jaar."

Het nieuwe album van Do verschijnt dit najaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen