Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Martha Stewart enthousiast over nieuwe show

Shownieuws

Martha Stewart verheugt zich op haar nieuwe lifestyle-programma 'Martha', die op de Amerikaanse televisie zal worden uitgezonden.

Martha Stewart verheugt zich op haar nieuwe lifestyleprogramma 'Martha', dat op de Amerikaanse televisie zal worden uitgezonden. "Ik ben erg enthousiast over het feit dat ik voor het eerst met een live publiek ga werken." Het programma gaat op 12 september van start. Stewart heeft momenteel nog huisarrest wegens handelen met voorkennis.

De producent van het programma is te spreken over de sociale kwaliteiten van Stewart. "Toen ik Martha voor het eerst ontmoette, wist ik dat haar humor en haar karakter de kijkers zullen verrassen." In het programma wordt aandacht besteed aan koken, tuinieren en knutselen. Stewart gaat ook kijkers verrassen door bij hen thuis een maaltijd te koken.

Het 63-jarige stijlicoon zal niet alleen druk zijn met het 'Martha'. In navolging van Donald Trump presenteert zij in het nieuwe televisieseizoen een nieuwe realityprogramma, waarin zij op zoek is naar een opvolger. Daarnaast schrijft de lifestylegoeroe een boek over hoe ondernemers het meest succesvol zaken kunnen doen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen