Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eminem in ziekenhuis

Shownieuws

Eminem is donderdag in het ziekenhuis opgenomen wegens zijn verslaving aan slaappillen. Het bericht komt twee dagen nadat de rapper zijn Europese tour afzegde.

Eminem is donderdag in het ziekenhuis opgenomen wegens zijn verslaving aan slaappillen. Dat heeft zijn woordvoerder gezegd tegen persbureau Reuters. "Eminem is nu onder het toezicht van artsen om te herstellen." Het bericht komt twee dagen nadat de rapper zijn Europese 'Anger management'-tour afzegde.

De tour kende in de Verenigde Staten al de nodige tegenslag. De tourbus was betrokken bij een ongeluk, en twee rappers die met Eminem meereizen, Young Buck en Lloyd Banks, werden gearresteerd wegens wapenbezit.

Daarnaast deden geruchten de ronde dat Eminem in september, na afloop van de tour, zou stoppen met rappen. Deze berichten ontkende de rapper enkele weken geleden. "Als ik zeg dat ik even pauze neem, dan betekent het dat ik de studio in ga om muziek te produceren voor andere artiesten. Dat is een pauze voor mij", legt hij uit.

De tournee van de 32-jarige rapper zou op 1 september beginnen in het Duitse Hamburg en op 17 september eindigen in het Ierse Dublin. In Nederland stond een optreden gepland in de Amsterdam Arena. In totaal zouden er in Europa tien concerten plaatsvinden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen