Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ellen ten Damme ontslagen uit ziekenhuis

Shownieuws

Actrice en zangeres Ellen ten Damme is donderdag ontslagen uit het ziekenhuis, nadat ze dinsdag was geopereerd aan borstkanker.

Actrice en zangeres Ellen ten Damme is donderdag ontslagen uit het ziekenhuis. Haar manager Koos van Dijk meldt dat het herstel voorspoediger verloopt dan gedacht. Dinsdag werd Ellen geopereerd aan borstkanker. De verwachting was dat ze nog vijf dagen in het ziekenhuis zou moeten blijven, maar de artsen lieten haar dus al eerder gaan.

Van Dijk zegt dat de zangeres momenteel uitrust, maar zo snel mogelijk wil terugkeren op de planken. Van Dijk denkt dat het optreden op de Amsterdamse Uitmarkt volgende week gewoon doorgaat.

De 37-jarige Ten Damme ontdekte tijdens de opnamen voor een tv-serie in Berlijn een knobbeltje in haar borst. Onderzoek in een Duits ziekenhuis wees uit dat het weefsel niet in orde was. Ten Damme heeft zich daarop in een Nederlands ziekenhuis laten opnemen. Dinsdag onderging zij een borstbesparende operatie.

Voor januari staat de theatertournee 'Unbeschreiblich weiblich´ gepland. In deze show vertolkt Ellen nummers van Sarah Leander, Nina Hagen en Marlène Dietrich.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen