Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jude Law en Sienna Miller samen gespot

Shownieuws

Ex-verloofden Jude Law en Sienna Miller zijn gespot in Londen. Het is de eerste keer dat de twee in elkaars gezelschap zijn gezien sinds het bedrog van Law.

Ex-verloofden Jude Law en Sienna Miller zijn samen gespot in Londen. Het is de eerste keer dat de twee in elkaars gezelschap gezien zijn sinds vorige maand bekend werd dat Law Sienna heeft bedrogen met een kindermeisje. De New York Post had de foto's, die vermoedelijk woensdag zijn genomen, als eerste in handen.

Het lijkt erop dat Law zichzelf de laatste tijd lichtelijk heeft verwaarloosd. Op de foto's is te zien dat de acteur zich al tijden niet heeft geschoren en afgedragen kleding aan heeft. Ook Sienna zag er niet op haar best uit. De actrice, die bekend staat om haar trendy outfitjes, droeg een lange zwarte jurk.

De foto's doen vermoeden dat het stel hun problemen aan het uitpraten is. Law bood eerder publiekelijk zijn excuses aan zijn vriendin aan. Hij zei zich 'diep' te schamen en 'kapot' te zijn van zijn misstap. Sienna liet toen weten Jude nooit meer te willen zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen