Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maasland teleurgesteld in Talpa

Shownieuws

Bridget Maasland is teleurgesteld in Talpa. De 30-jarige Talpa-presentatrice zegt tegen de Volkskrant dat ze 'NSE' pas volgend jaar mag presenteren.

Bridget Maasland is teleurgesteld in Talpa. De 30-jarige Talpa-presentatrice zegt vrijdag tegen de Volkskrant dat ze het programma 'NSE' pas op zijn vroegst volgend jaar mag presenteren. Maasland beweert dat was afgesproken dat ze het nieuws- sport- en entertainmentprogramma al vanaf deze week zou presenteren, afwisselend met Beau van Erven Dorens.

Totnogtoe was Van Erven Dorens de enige 'anchorman' van het programma. Bridget presenteert nu 'Je leven in de steigers'. Later zal ze ook te zien zijn in 'Big brother' en 'Beau en Bridget'. "Maar het ging toch vooral om 'NSE'. Mijn keuze om naar Talpa te gaan, was vooral op dàt programma gebaseerd."

Maasland is niet gewend aan de werkwijze van Talpa. De presentatrice zegt dat afspraken niet zijn nagekomen. "Bij BNN maakte ik afspraken gewoon mondeling op de gang en dan was het goed. Bij een commerciële omroep gaat het er kennelijk iets anders aan toe."

Programmadirecteur Remko van Westerloo vindt dat Bridget het vooralsnog te druk heeft om 'NSE' te presenteren. "Ze werkt achttien uur per dag", zegt hij tegen de krant. Bridget zou pas volgend jaar aan de beurt komen bij 'NSE'. Volgens de presentatrice is dat veel te laat. Beide partijen gaan vandaag om de tafel zitten om de situatie te bespreken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen