Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eva Longoria gewond geraakt op set 'Housewives'

Shownieuws

'Desperate housewives'-actrice Eva Longoria is woensdag op de set van de serie gewond geraakt. Tijdens opnamen op locatie viel er 'iets' op haar hoofd.

'Desperate housewives'-actrice Eva Longoria is woensdag op de set van de serie gewond geraakt. Tijdens opnamen op locatie viel er 'iets' op haar hoofd, meldt een woordvoerder van de serie. Ze is onmiddellijk naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht om behandeld te worden aan haar verwondingen. Volgens de woordvoerder is de actrice snel uit het ziekenhuis ontslagen. Longoria kan zich daarmee aan het geplande werkschema houden.

Volgens de Amerikaanse entertainmentshow 'Access Hollywood' is Longoria lichtgewond geraakt, nadat een grote stok op haar hoofd was gevallen.

De 30-jarige Longoria speelt in 'Desperate housewives' het voormalig model Gabrielle Solis, die er een zeer spannend dubbelleven op na houdt. De serie ontving onlangs vijftien nominaties voor een Emmy, waaronder drie voor beste actrice. Geen van de nominaties was voor Longoria.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen