Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Hudson speelt liever in horrorfilm

Shownieuws

Kate Hudson heeft liever rol in horrorfilm dan rol in een romantische komedie. Nu is ze in thriller 'The Skeleton Key' te zien.

Kate Hudson heeft liever een rol in een horrorfilm dan een rol in een romantische komedie. De 26-jarige actrice is sinds donderdag in de Nederlandse bioscopen te zien in de Amerikaanse thriller 'The skeleton key'. "Van alle personages die ik heb gespeeld, ligt deze het dichtst bij mijn eigen persoon", vertelt Hudson aan Cosmopolitan.

De actrice uit 'How to lose a guy in ten days' vindt het makkelijker om een gecompliceerd karakter te spelen dan een oppervlakkig iemand. In haar voorgaande rollen heeft de actrice naar eigen zeggen meer moeite gehad zich in een personage in te leven. "Soms is het erg zwaar om een vrolijk personage te spelen, omdat ik niet elke dag vrolijk ben. In deze rol kon ik direct uit mijn eigen angsten putten en dat ging heel gemakkelijk."

Door deze film realiseert de dochter van Goldie Hawn zich dat er mogelijk meer is onder de zon. Hudson gelooft in het bestaan van geesten en andere buitenaardse wezens. In de 'Skeleton key' speelt de actrice een verpleegster die bij een mysterieus echtpaar in een oud landhuis woont en op zolder een gruwelijk geheim ontdekt.

'The skeleton key' staat momenteel op de tweede plaats in de Amerikaanse lijst van meest bezochte films.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen