Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lucille Werner nieuwe gezicht Lingo

Shownieuws

Lucille Werner wordt het nieuwe gezicht van Lingo. De 36-jarige presentatrice neemt de komende vier maanden de presentatie van het programma op zich.

Lucille Werner wordt het nieuwe gezicht van 'Lingo'. De 36-jarige presentatrice neemt de komende vier maanden de presentatie van het programma op zich. Het vertrek van Nance naar SBS6 zorgde voor de komst van de nieuwe presentatrice van het spelprogramma.

"Als voormalig 'Get the picture'-presentatrice hield ik Lingo natuurlijk nauwlettend in de gaten. Ik vind het daarom dan ook heel bijzonder dat ik het 'concurrerende Lingo' nu mag presenteren", zegt Lucille. "Ik ben blij dat ik de komende tijd deel ga uitmaken van 'de grootste familie van Nederland'."

Programmaleider Gerard Baars van de Tros ziet in Lucille een 'waardige opvolgster van Nance'. 'Lingo' wordt zeker tot eind december uitgezonden. Het is nog niet duidelijk of het programma ook volgend jaar te zien is. De eerste opname met Lucille is zaterdag. Nance presenteert 'Lingo' voor het laatst op 31 augustus. De eerste uitzending met Lucille is donderdag 1 september te zien.

Werner presenteerde eerder het spelprogramma 'Get the picture' voor de Avro. Daarvoor was ze bekend van diverse programma's bij RTL4, zoals 'Showtime', 'The big entertainment club' en 'Puzzeltijd'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen