Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scarlett Johansson kwaad op filmproducenten

Shownieuws

Scarlett Johansson is kwaad op de producenten van 'The island', omdat zij haar de schuld geven van de tegenvallende opbrengsten van de film.

Scarlett Johansson is kwaad op de producenten van 'The island', omdat zij haar de schuld geven van de tegenvallende opbrengsten van de film. De actrice, een van de hoofdrolspelers in de film, is beledigd door het commentaar van de producenten Walter Parkes en Laurie MacDonald. "Ik ben trots op mijn optreden in de film", reageert de 20-jarige Johansson.

Parkes en Macdonald noemden tijdens een presentatie van de nieuwe romantische komedie 'Just like heaven' enkele verklaringen voor 'de mislukking' van de film. "Scarlett en Ewan McGregor zijn goede acteurs, maar het zijn geen sterren. Zelfs een televisieactrice zou meer publiek hebben getrokken dan Scarlett."

De thriller 'The island' vertelt het verhaal van twee menselijke klonen die op de vlucht zijn. In de film worden ethische kwesties over wetenschap en klonen behandeld. De film, die voor meer dan 85 miljoen euro is gemaakt, heeft tot nu toe wereldwijd ongeveer 46,5 miljoen euro opgebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen