Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Endemol brengt 'Uithuwelijkshow' op Talpa

Shownieuws

Endemol presenteert in de tv-competitie van Talpa 'De uithuwelijkshow'. In de show gaan twee mensen, die elkaar niet kennen, in ondertrouw.

Televisieproducent Endemol brengt op de nieuwe televisiezender Talpa 'De uithuwelijkshow'. De producent presenteert een show waarin twee mensen, die elkaar niet kennen, in ondertrouw gaan. Dat meldt De Telegraaf woensdag.

De man en vrouw gaan samen verplicht op een korte huwelijksreis en moeten een maand samenwonen. Na deze kennismakingstijd komt het stel samen in de trouwzaal. Het is dan de vraag of beide personen 'ja' tegen elkaar zeggen. De ambtenaar en de familie van de kandidaten weten niet wat de uitkomst van de huwelijksceremonie wordt.

Het stel is door relatie-experts bij elkaar gezocht en het hele kennismakingsproces wordt vastgelegd op camera. De uithuwelijkshow van Endemol strijdt in een tv-competitie tegen de spermadonorshow van Eyeworks, de 'hoe verdien ik zo veel mogelijk geld'-show van Stokvis Producties en de show van Idtv, waarin vijf prostituees een restaurant beginnen.

Talpa's tv-competitie begint maandag. In het door Jort Kelder gepresenteerde programma zijn proefafleveringen te zien van vijf programma's van tv-producenten. De proefaflevering die van de kijkers de meeste stemmen krijgt, komt als serie op de buis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen