Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scarlett Johansson betrokken bij auto-ongeluk

Shownieuws

De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson is vorige week betrokken geraakt bij een auto-ongeluk toen zij probeerde te ontkomen aan enkele fotografen.

De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson is vorige week betrokken geraakt bij een auto-ongeluk toen zij probeerde te ontkomen aan enkele fotografen. Niemand is daarbij gewond geraakt.

De 20-jarige Johansson reed met twee vrienden in haar auto, toen ze merkte dat fotografen haar in vier auto's achtervolgden. Bij een poging aan haar belagers te ontsnappen door de parkeerplaats van Disneyland op te rijden, raakte ze de zijkant van een andere auto.

De mede-eigenaar van het bedrijf waar de fotografen voor werken, bevestigt dat Johansson enkele dagen werd achtervolgd, maar ontkent dat zijn medewerkers betrokken waren bij het ongeluk. "Mijn fotografen waren op een flinke afstand toen het ongeluk plaatsvond. Johansson reed er eigenlijk gewoon alleen."

Johansson is bekend van films als 'Lost in translation' en 'Girl with a pearl earring'. Momenteel is ze samen met Ewan McGregor te zien in de thriller 'The island'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen