Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shania Twain op album 'Housewives'

Shownieuws

De nieuwe single van Shania Twain, 'Shoes', is te horen op het album van de sterren uit de Amerikaanse televisieserie 'Desperate housewives'.

De nieuwe single van Shania Twain, 'Shoes', is te horen op het album van de sterren uit de Amerikaanse televisieserie 'Desperate housewives'. Op het album 'Music from and inspired by Desperate Housewives' is de favoriete muziek te horen van onder anderen Eva Longoria, Teri Hatcher en Marcia Cross, meldt Billboard.

Twain neemt met de cast van de serie ook een videoclip op. Het album bevat enkele covers die niet eerder zijn uitgebracht, zoals 'Mrs. Robinson' in de uitvoering van Indigo Girls. Het origineel werd gezongen door Simon & Garfunkel.

Ook Macy Gray, Joss Stone en Gloria Estefan zijn te horen op het speciale 'Housewives'-album. De cd komt op 20 september uit in Amerika. Het tweede seizoen van de televisieserie begint op 25 september op de Amerikaanse televisie. 'Desperate housewives' is vanaf 6 september ook op de Nederlandse televisie te volgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen