Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cruise en Holmes willen Arabisch huwelijk

Shownieuws

Tom Cruise en Katie Holmes geven hun huwelijk een Arabisch thema. Het feest, dat meer dan achthonderdduizend kost, vindt plaats in een resort in Mexico.

Tom Cruise en Katie Holmes geven hun huwelijk een Arabisch thema. Het feest, dat meer dan achthonderdduizend kost, vindt waarschijnlijk plaats in een resort in Mexico. Dat meldt Female First.

Cruise raakte door het thema geïnspireerd toen hij met zijn verloofde op vakantie was in het Midden-Amerikaanse land. In hun resort vond een huwelijk plaats, dat als thema 'duizend en één nacht' had. De acteur zou aanvankelijk geïrriteerd zijn geweest, omdat door het feest de presidentiële suite bezet was, maar hij zou onder de indruk zijn geraakt van de bruiloft. Cruise belde weddingplanner Kevin Lemon met de vraag of zijn eigen huwelijk er ook zo kon uitzien, maar dan met een overweldigende bloemenpracht.

Vorige maand vertelde Holmes juist dat ze haar huwelijk simpel wil houden. De 43-jarige Cruise en zijn zeventien jaar jongere verloofde zijn sinds april samen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen