Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sharon Osbourne kwaad op leadzanger Iron Maiden

Shownieuws

Sharon Osbourne is kwaad op de leadzanger Bruce Dickinson van 'Iron maiden', meldt de officiële website van Ozzfest. De band is vervangen door Velvet revolver.

Sharon Osbourne is kwaad op leadzanger Bruce Dickinson van Iron Maiden. Hij zou haar man Ozzy herhaaldelijk belachelijk hebben gemaakt tijdens het reizende muziekfestival Ozzfest. Om die reden is besloten Iron Maiden uit het programma te schrappen, staat vermeld op de website van het festival.

Volgens Sharon ontbeert het Dickinson aan professionaliteit. De zanger van de heavy metal-band heeft hier zo zijn eigen opvatting. "Wij hoeven geen realityprogramma om geloofwaardig over te komen en wij zijn gelukkig ook geen stomme reünieband."

Dickinson is de enige die een veeg uit de pan krijgt van Sharon. Volgens haar hebben de andere bandleden van Iron Maiden niets te maken met de 'beschamende' situatie. "Ze kwamen ook direct naar Ozzy toe om zich te verontschuldigen voor het gedrag van hun zanger en hebben laten weten er niets mee te maken te willen hebben."

Het Ozzfest is een jaarlijks terugkerend heavy metal festival in Amerika, dat georganiseerd wordt door Sharon Osbourne. Iron Maiden wordt vervangen door Velvet Revolver.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen