Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eminem wederom aangeklaagd door familie

Shownieuws

Eminem is aangeklaagd door zijn oom en tante. Ze menen dat de Amerikaanse rapper ze uit hun huis wil zetten en eisen 287.000 euro van hun neef.

Eminem is aangeklaagd door zijn oom en tante. Jack en Betti Schmitt menen dat de Amerikaanse rapper ze uit hun huis wil zetten en eisen daarom 287 duizend euro. Het echtpaar voelt zich bestolen, omdat het huis voor hen zou zijn gebouwd.

De oom en tante verkochten vier jaar geleden hun huis in het Amerikaanse Missouri, omdat Eminem hen dichterbij zich zou willen. De rapper liet in Michigan een huis van 287 duizend euro voor het echtpaar bouwen. De kosten zouden door hem worden betaald, evenals tachtigduizend euro die zijn familieleden jaarlijks op de bankrekening zouden krijgen.

Volgens de boze familieleden is de rapper zijn belofte niet nagekomen. Zij zeggen in drie jaar tijd niet meer dan 135 duizend euro van hem te hebben gehad. Toen Jack en Betti onlangs een uitzettingsbevel kregen, besloten ze naar de rechter te stappen.

Het is niet de eerste keer dat Eminem door zijn familie wordt aangeklaagd. Eerder stond hij in de rechtbank tegenover zijn moeder en ex-vrouw. De advocaat van Eminem wil vooralsnog geen commentaar geven op de jongste familie-aantijging.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen