Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Love en Coogan ontkennen zwangerschap

Shownieuws

Rockzangeres Courtney Love en komiek Steve Coogan ontkennen dat er een baby op komst is. In een verklaring zegt Love dat het 'nieuws' op leugens is gebaseerd.

Courtney Love is niet zwanger, meldt BBC News. Het Britse The News of the World schreef dit weekeinde dat Love en komiek Steve Coogan een baby zouden krijgen. Volgens een woordvoerder van Coogan is dit 'complete onzin'. De komiek zou in The Sun hebben verklaard 'verbijsterd' te zijn over het gerucht.

Eerder deze maand verschenen in verschillende Amerikaanse en Britse tabloids berichten over de vermeende relatie tussen Love en Coogan. Woordvoerders van beiden sterren lieten weten dat de twee goede vrienden zijn en elkaar een paar keer in Los Angeles hebben ontmoet. Van een liefdesrelatie zou geen sprake zijn.

Love is vrijdag nog veroordeeld tot een verplicht verblijf in een afkickkliniek. De weduwe van Kurt Cobain was gearresteerd, omdat zij onder invloed was van verdovende middelen. Love, die een 11-jarige dochter heeft van Cobain, moet naar verwachting een maand in de kliniek blijven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen