Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voormalig gangster opnieuw in de fout

Shownieuws

Voormalig gangster Henry Hill is schuldig bevonden aan bezit van het verboden middel methamfetamine, een sterke variant van het stimulerende amfetamine.

Voormalig gangster Henry Hill is schuldig bevonden aan bezit van het verboden middel methamfetamine, een sterke variant van het stimulerende amfetamine. Het middel is aangetroffen in de bagage van Hill. Eind volgende maand wordt duidelijk welke straf hij krijgt.

Henry Hill is geen onbekende in de filmwereld. Zijn leven is verfilmd in 'Goodfellas', die het verhaal vertelt over de jonge jaren van Hill waarin hij graag bij de maffia wil. Hill begint als loopjongen, maar krijgt in de loop der jaren steeds grotere klussen. Op een gegeven moment komt hij onder de hoede van Jimmy Conway (Robert de Niro). Na een misdrijf geeft Hill Conway aan bij de politie.

De nu 62-jarige Hill werd in het echte leven opgenomen in een getuigenbeschermingsprogramma, omdat hij tegen zijn maffiabazen heeft getuigd. Inmiddels is hij chef-kok van een Italiaans restaurant.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen