Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heidi Klum is een praktische moeder

Shownieuws

Heidi Klum geniet van haar leven als moeder en echtgenote, maar daarbij maakt ze het zichzelf niet te moeilijk. Dit vertelt ze aan het tijdschrift Vitals.

Het Duitse supermodel Heidi Klum geniet van haar leven als moeder en echtgenote. Zij doet haar boodschappen op het internet en geeft haar 14 maanden oude dochter Leni te eten wat zij wil. "Een maand lang hebben we babyvoeding geprobeerd, maar nu eet ze alles wat ik ook eet", vertelt Klum aan het tijdschrift Vitals Woman.

Klum is momenteel getrouwd met zanger Seal. Het tweetal is in mei op een Mexicaans strand in het huwelijk getreden. Het model ontmoette de zanger kort na haar verbroken relatie met Formule 1 teambaas Flavio Briatore, die de vader van Leni is. Klum is nu zeven maanden zwanger. Dit gaat haar goed af. "Ik heb zo'n geluk: soms vergeet ik zelfs dat ik zwanger ben, totdat ik weer een schop in mijn maag voel."

De eerste foto-opdracht voor het supermodel staat in de herfst gepland. Klum maakt zich er niet druk over of de zwangerschapskilo's er tegen die tijd af zijn. "Het wordt wel geretoucheerd. Niemand ziet er in het echt zo uit als in de tijdschriften."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen