Kies je favoriete radiostation

Dossiers

3FM-deejay Sander Lantinga naar BNN

Shownieuws

3FM-deejay Sander Lantinga stapt over van de NPS naar BNN. Lantinga is vanaf 2 september te zien bij de zender. "BNN is brutaal en zit vol ambitie. Ik ook."

3FM-deejay Sander Lantinga stapt over van de NPS naar BNN. Lantinga is vanaf 2 september te zien bij de zender. "BNN is brutaal en zit vol ambitie. Ik ook. Verder was mijn mooiste vrouwelijke collega bij de NPS Ieniemienie, en bij BNN worden dat Hanna, Sophie en Katja", verklaart Lantinga zijn overstap.

Lantinga maakt bij BNN zijn opwachting in het televisieprogramma 'BNN University'. BNN zet de deejay ook in als vervanger voor de presentatie van diverse 3FM-programma's. Sander presenteerde het afgelopen jaar dagelijks de Sandersjow op 3FM. Daarvoor was hij te zien als veejay bij muziekzender MTV.

BNN laat weten blij te zijn met de komst van Lantinga. "Sander is een van de meest talentvolle jonge deejays van Nederland. Een tikje chaotisch, maar hij valt op en hij durft veel", zegt mediadirecteur Maarten van Dijk. "Ik ben blij dat hij voor BNN kiest."

Het radioprogramma Lantinga en Swijnenberg, dat elke vrijdagavond op 3FM wordt uitgezonden, blijft bestaan en wordt een samenwerking tussen BNN en de NPS. In september blijft Sander op werkdagen naast zijn BNN-werk radioprogramma's maken bij de NPS op 3FM.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen