Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rob Thomas wil alleen nog maar toeren

Shownieuws

Rob Thomas, de leadzanger van 'Matchbox Twenty', wil alleen nog maar toeren. "Ik kan niet wachten om in die tourneebus te stappen."

Rob Thomas, de leadzanger van 'Matchbox Twenty', wil alleen nog maar toeren. "Ik heb de afgelopen maanden ter promotie van mijn nieuwe album wel een of twee nummers mogen zingen, maar dat is niet genoeg. Ik kan niet wachten om in die tourneebus te stappen", zegt Thomas in een interview met het Amerikaanse persbureau Associated Press.

De rockster, die momenteel als soloartiest een hit heeft met 'Lonely no more', gaat vanaf 5 oktober twee maanden op tournee in de Verenigde Staten ter promotie van zijn soloalbum. "Het gaat erom dat je voet aan de grond krijgt in het hele land, van Los Angeles tot New York", verklaart hij.

De zanger zingt tijdens zijn concerten wel enkele nummers van zijn band, maar alleen de nummers die hij zelf heeft geschreven. De rockzanger wil niet zeggen wanneer het einde van 'Matchbox Twenty' in zicht is. "We gaan ooit uit elkaar, maar de vraag is wanneer."

Het soloalbum 'Something to be', dat in april is uitgekomen, heeft in de eerste week na de release de eerste plaats van de Billboard Chart veroverd. Dat is nooit eerder een mannelijke soloartiest uit een rockgroep gelukt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen