Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Will and Grace'-acteur op Broadway

Shownieuws

Harry Connick Jr. gaat in de Broadway-musical 'The pajama game' spelen. Connick vertolkt de rol van dokter Leo Markus in de serie 'Will and Grace'.

Harry Connick Jr. gaat in de Broadway-musical 'The pajama game' spelen. Connick, die de rol speelt van de eigenaardige dokter Leo Markus in de serie 'Will and Grace', is volgend jaar in een van de grootste musicalhits uit de jaren '50 te zien.

De musical gaat over de romance tussen de baas van een pyjamafabriek, gespeeld door Connick, en een activiste, die tegen zijn arbeidsbeleid is. Het is nog niet bekend wie de vrouwelijke hoofdrol in de theaterproductie krijgt. Het stuk wordt geregisseerd door Kathleen Marshall, die de revival van 'Wonderful town' op haar naam heeft staan.

Het is niet de eerste keer dat de 'Will and Grace'-acteur op de planken staat. In 1990 stond Connick met zijn band op Broadway. Daarnaast heeft de 38-jarige acteur de titelsong van de musical 'Thou shalt not' geschreven. 'The pajama game' gaat op 2 maart volgend jaar op Broadway in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen