Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw kan nieuwe zanger INXS worden

Shownieuws

De nieuwe zanger van de band INXS zou wel eens een vrouw kunnen worden. Acht vrouwen en zeven mannen strijden om deze plek in de band.

De nieuwe zanger van de band INXS zou wel eens een vrouw kunnen worden. In de televisieshow 'Rock Star: INXS', waarin de Australische band op zoek is naar een nieuwe zanger, strijden acht vrouwen en zeven mannen om een plek in de band. "De kans is aanwezig dat een van deze vrouwen de nieuwe zanger van INXS wordt", zegt gitarist Tim Farris tegen The Sun.

"Waar het uiteindelijk op neerkomt, is dat we degene moeten kiezen die geschikt is voor onze band en er is geen twijfel mogelijk: deze vrouwen 'rocken' ", vertelt Farris. Er is al een zangeres die een goede indruk heeft achtergelaten bij de gitarist. "In een van de afleveringen zingt Jordis 'The man who sold the world' en het was een van de beste optredens die ik ooit heb gezien. Het was zou krachtig. Ik had gewoon tranen in mijn ogen."

De winnaar van de show maakt een nieuw album met de band en gaat als zanger mee op wereldtournee. 'Rock star: INXS' is niet op de Nederlandse televisie te volgen. De show wordt uitgezonden op de Amerikaanse en Britse televisie.

De band kreeg aan het eind van de jaren '80 bekendheid met het album 'Kick'. Met onder meer de hits 'Need you tonight', 'Devil inside' en 'Never tear us apart' scoorden de bandleden wereldwijd hits. Zanger Michael Hutchence overleed in 1997. INXS heeft sinds de dood van Hutchence diverse gastzangers in de band laten optreden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen