Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Craig David meest gehecht aan iPod

Shownieuws

Het belangrijkste bezit van Craig David is zijn iPod. "Als ik zou mogen kiezen wat mee te nemen naar een onbewoond eiland, dan zijn het mijn iPod en oplader."

Het belangrijkste bezit van r&b-zanger Craig David is zijn iPod. "Als ik iets zou mogen kiezen om mee te nemen naar een onbewoond eiland, dan zijn het mijn iPod en mijn oplader", zei de zanger tijdens een chatsessie met zijn fans op gmtv. David nam ruim de tijd de vragen van zijn fans te beantwoorden. Veel vragen gingen over het nieuwe album van Craig dat vrijdag uitkomt.

David schroomde niet te verklappen welke nummers op zijn derde cd zijn favoriete zijn: 'Unbelieveable' en 'Take 'em off'. In totaal schreef de soulzanger dertig nummers voor zijn nieuwe project, maar dertien daarvan staan op het album. "De liedjes die het niet gehaald hebben, bewaar ik voor mijn volgende album. Of ze komen op de b-kant van de cd terecht", vertelt David.

Craig beantwoordde ook vragen over zijn liefdesleven. Zo vertelde hij dat hij liever een onbekend meisje als vriendin heeft dan iemand die uit de showbizzwereld. "Maar op het moment ben ik op niemand verliefd", voegt de zanger daaraan toe.

Craig David brak in 2000 door met het album 'Born to do it' en de hit '7 days'. Zijn tweede album uit 2002, 'Slicker than your average', was eveneens een succes. Met zijn derde album 'The strory goes' haalt Craig vermoedelijk weer de hitparades. De eerste single van het album 'All the way' staat derde in de Britse hitlijsten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen