Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'RTL Boulevard' wint eerste slag om kijkers

Shownieuws

In het gevecht om de kijkers heeft het entertainmentprogramma 'RTL Boulevard' de eerste slag gewonnen. Meer dan 1,2 miljoen kijkers stemden af op RTL4.

In het gevecht om de kijkers heeft het entertainmentprogramma 'RTL Boulevard' de eerste slag gewonnen. Het programma trok maandagavond de meeste kijkers van alle entertainmentprogramma´s die dit seizoen worden uitgezonden. Meer dan 1,2 miljoen kijkers stemden af op RTL 4 om het presentatiedebuut van Daphne Bunskoek bij het programma te zien. De herhaling van de eerste uitzending later op de avond trok 199 duizend kijkers.

Nada van Nie presenteerde maandag voor de eerste keer 'SBS Shownieuws' en trok ruim 600 duizend kijkers. De late editie van het programma leverde SBS 6 iets meer dan een miljoen kijkers op.

Voor het nieuwe programma 'N.S.E.' (Nieuws, Sport en Entertainment) met Beau van Erven Dorens stemden ongeveer 364 duizend mensen af op Talpa voor de eerste uitzending. De vier herhalingen later die avond trokken gezamenlijk 224 duizend kijkers. De eerste uitzending van het lifestyle- en entertainmentprogramma 'Thuis' leverde Talpa 466 duizend kijkers op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen