Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moore en Kutsher willen niet trouwen

Shownieuws

Demi Moore en Ashton Kutcher hoeven naar eigen zeggen niet zo nodig met elkaar te trouwen. "We zijn al samen, dus voor ons heeft trouwen geen prioriteit."

Demi Moore en Ashton Kutcher hoeven naar eigen zeggen niet zo nodig met elkaar te trouwen. "We zijn al samen en we hoeven onze liefde niet aan elkaar te bewijzen door iets formeels te ondernemen, dus voor ons heeft trouwen geen prioriteit", vertelt Moore in het septembernummer van Harper's Bazaar.

In het interview geeft de 42-jarige actrice aan klaar te zijn voor de volgende fase in haar relatie. Kutcher en Moore zouden niets liever willen dan een kind krijgen. "We willen heel graag ons gezin uitbreiden." De Hollywood-sterren wonen inmiddels samen in hun nieuwe huis.

Twee jaar geleden ontmoette Moore de acteur uit de 'That '70s show' tijdens een etentje van een gemeenschappelijke vriendin. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. "Op de avond dat we elkaar voor het eerst tegenkwamen, zijn we de hele nacht opgebleven om met elkaar te praten. Ashton is mijn soulmate."

De actrice, bekend van de films 'G.I. Jane', 'Striptease' en 'Indecent proposal', heeft onlangs de opnamen afgerond van haar nieuwe film 'Half light'. Moore is ook het gezicht van de nieuwe campagne van Versace.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen