Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Four brothers' verslaat 'the Dukes'

Shownieuws

De vermeende affaire tussen Brad Pitt en Angelina Jolie staat garant voor hoge bezoekersaantallen. 'Mr. & Mrs. Smith' is de best bezochte film van deze week.

'Dukes of Hazzard' is zijn toppositie in de Amerikaanse bos office na een weekeinde kwijtgeraakt. De film werd voorbijgestreefd door 'Four brothers', met onder anderen Mark Walhberg van Andre Benjamin. Deze film, goed voor 16,7 miljoen euro, gaat over vier broers die op zoek zijn naar de moordenaar van hun adoptiemoeder.

'The skeleton key', met Kate Hudson, was goed voor 12,7 miljoen euro en deed het eveneens beter dan 'the Dukes.'Zij moesten genoegen nemen met een opbrengst van 10,5 miljoen euro.

'Deuce Bigolo: European gigolo', die donderdag in Nederland in première gaat en waarin een scala BN'ers een rolletje heeft, boekte met een vijfde plaats en een opbrengst van 9,4 miljoen dollar een bescheiden succes. De producenten waren niet onder de indruk en lieten weten 'zeer teleurgesteld' te zijn met dit resultaat.

In Nederland lijkt het gespeculeer over een affaire tussen Brad Pitt en Angelina Jolie garant te staan voor hoge bezoekersaantallen. 'Mr. & mrs. Smith' staat voor de derde achtereenvolgende week op de eerste plaats. De actiekomedie wordt gevolgd door 'The island' en 'Charlie and the chocolate factory'. De eerste productie in de toptien van eigen bodem is 'Zoop in Afrika'. Die staat op vier en heeft inmiddels zo'n 1,6 miljoen euro opgebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen