Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'The notebook' geliefd bij Amerikaanse tieners

Shownieuws

Het romantische drama 'The notebook' is door Amerikaanse tieners beloont met acht awards waaronder die voor 'beste film om je date mee naar toe te nemen'.

Amerikaanse tieners hebben het romantische drama 'The notebook' beloond met acht onderscheidingen, waaronder die voor 'beste film om je date mee naar toe te nemen'. De hoofdrolspelers Ryan Gosling en Rachel McAdams gingen er tijdens 'The teen choice awards' in Los Angeles vandoor met de prijs voor beste actrice en beste acteur.

'The notebook' is gebaseerd op de bestseller van Nicholas Sparks en vertelt in flashbackvorm het romantische verhaal van twee tieners. Hoewel zij uit verschillende milieus afkomstig zijn, zijn zij tot over hun oren verliefd op elkaar. De scène waarin de twee geliefde elkaar jaren later in de stromende regen kussen is beloond met prijzen voor voor beste liefdesscène en beste kus.

De 'Teen choice awards' worden sinds 1999 uitgereikt. Via tienerglossy's, waaronder Seventeen en Teen People, kon worden gestemd op de verschillende categorieën. De presentatie was dit jaar in handen van acteur Rob Schneider en tieneridool Hilary Duff. De show wordt dinsdag uitgezonden door de Amerikaanse zender Fox.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen