Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ben Affleck terug naar schrijversroots'

Shownieuws

Ben Affleck keert mogelijk terug naar zijn roots: het schrijven van scenario's. Hij is in bespreking over het schrijven van het script van 'Resistance'.

Ben Affleck keert mogelijk terug naar zijn roots: het schrijven van scenario's. De acteur is in bespreking over het schrijven van het script van 'Resistance', meldt Variety. Deze serie heeft een tweede Amerikaanse revolutie als thema. De Verenigde Staten zijn hierin opgedeeld in verschillende landen. Dat is het gevolg van een aantal catastrofale terroristische aanvallen.

De serie speelt in de nabije toekomst en volgt een aantal patriotten die het land willen herenigen. Volgens een insider zal de serie een succes worden vanwege haar n pro-democratische inslag, schrijft Variety.

Affleck won in 1997 een Oscar voor het script van 'Good Will hunting', dat hij samen met acteur en boezemvriend Matt Damon schreef. Na het succes van de film, waarin Ben een van de hoofdrollen vertolkte, raakte zijn acteercarrière in een stroomversnelling en liet hij de pen liggen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen