Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oud-president Clinton krijgt eigen cd

Shownieuws

Voormalig president van de Verenigde Staten Bill Clinton krijgt zijn eigen cd: 'The Bill Clinton collection: selections from the Clinton music room'.

Voormalig president van de Verenigde Staten Bill Clinton krijgt zijn eigen cd. 'The Bill Clinton collection: selections from the Clinton music room' bevat een selectie van de favoriete nummers van de eens machtigste man ter wereld. 'My one and only love' van John Coltrane en 'My funny valentine' van Miles Davis zijn twee van de klassiekers die op de cd van de oud-president staan.

Het Clinton-fonds heeft maanden gewerkt om de meest geliefde liedjes van de ex-president op een cd te zetten. Daarbij heeft het fonds hulp gekregen van de bibliotheek van de oud-president en het Clinton Museum. De productie van het album is inmiddels begonnen.

Het album is overigens niet de enige cd-compilatie van Clinton. Het Clinton-fonds is van plan een serie cd's uit te brengen met de meest favoriete tracks van de ex-president. Het eerste deel uit 'The Bill Clinton collection', waarop elf nummers staan, ligt over een maand in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen