Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bijna miljoen kijkers voor ducumentaire Hazes

Shownieuws

Bijna een miljoen kijkers hebben zondagavond naar de eerste aflevering van de zesdelige documentairereeks 'Namens André' gekeken.

Bijna een miljoen mensen hebben zondagavond gekeken naar de eerste aflevering van de zesdelige documentairereeks 'Namens André'. In het programma wordt Rachel Hazes op de voet gevolgd in haar voorbereidingen op de vervulling van de laatste wens van haar overleden man.

André wilde niets liever dan dat een gedeelte van zijn as boven de Noordzee werd afgeschoten. Rachel stelt alles in het werk om daarvoor de vergunningen rond te krijgen en de juiste vuurpijl te vinden. Verder heeft Rachel met haar kinderen Dreetje en Roxeanne een bezoek gebracht aan de beeldhouwers in China, die een levensecht standbeeld van André maken. Dat wordt later in Amsterdam onthuld.

Ongeveer 937 duizend mensen hebben rond 21.30 uur hun televisie op Nederland 2 afgestemd om de belevenissen te volgen van de weduwe van de Nederlandse volkszanger. Op dat tijdstip keken alleen meer mensen (1.059.000) naar 'EHBO: Eerste hulp bij opvoeden' op RTL4.

Hazes overleed op 23 september vorig jaar. Tot en met vrijdag 23 september wordt regelmatig stilgestaan bij de Jordanese volksjongen die drie decennia hits scoorde met Nederlandse nummers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen