Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eva Duijvestein speelt geen droomrol in Talpa-serie

Shownieuws

Actrice Eva Duijvestein, bekend uit 'Meiden van de Wit', vindt haar rol van boksbabe Daisy in de nieuwe Talpa-serie 'Parels & Zwijnen' bepaald geen droom.

Actrice Eva Duijvestein, bekend uit 'Meiden van de Wit', vindt haar rol van Daisy in de nieuwe Talpa-serie 'Parels & Zwijnen' bepaald geen droom. In een interview met Elle zegt de actrice dat vooral het rennen op hoge hakken geen pretje is.

In 'Parels & Zwijnen' is Eva naar eigen zeggen het pareltje en acteurs Mike Libanon en Ruben Lürsen de zwijnen. In de misdaadserie waarin actie met humor gepaard gaat, speelt Duijvestein een dubbelrol als de tweeling Lucy en Daisy. Als Lucy op geheimzinnige wijze verdwijnt gaat haar zus naar haar op zoek. Ze komt in contact met twee detectives, Libanon en Lürsen, die niks met justitie te maken willen hebben. Gedrieën helpen ze, op geheel eigen wijze, mensen die in de problemen zitten.

Eva moet in de serie schieten, paaldansen en boksen. Toch is haar personage eerder sexy dan sportief. "Daisy is een meisje dat zich erg bewust is van haar seksualiteit. En die zet ze dan ook in om dingen gedaan te krijgen". Duijvestein heeft zich echter voorgenomen meer van Daisy te maken dan een 'eendimensionaal lekker wijf'. "Al is ze dat natuurlijk wel", voegt ze daaraan toe.

De 28-jarige actrice speelde in Meiden van de Wit de doortrapte zakenvrouw Floor de Wit en in Eddy Terstalls 'Simon' de eenogige barvrouw Ellen. Behalve in 'Parels & Zwijnen' is Eva dit voorjaar te zien in de film 'Eilandgasten' van regisseur Karim Traïda. Daarnaast werkt ze mee aan de speelfilm 'Kicks' van Albert Terheert en duikt ze het theater in voor het stuk 'Mighty Society'.

'Parels & Zwijnen' is vanaf maandag 29 augustus wekelijks te zien op Talpa. In de serie zijn ook rollen weggelegd voor Hans Dagelet en Monique Klemann.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen