Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bill Murray waarschijnlijk terug als Garfield

Shownieuws

Acteur Bill Murray zal in 'Garfield 2' waarschijnlijk opnieuw de stem inspreken van de oranje kater. In het eerste deel nam hij die taak al op zich.

Acteur Bill Murray zal in 'Garfield 2' waarschijnlijk opnieuw de stem van de oranje kater inspreken. In het eerste deel nam hij die taak al op zich. De komiek is met producent 20th Century Fox in onderhandeling over een terugkeer als stem van Garfield. In Nederland werd de stem ingesproken door Beau van Ervens Dorens.

Breckin Meyer en Jennifer Love Hewitt hebben al toegezegd terug te keren als Jon, Garfields baasje, en Liz, het liefje van Jon. De rol van Hewitt wordt kleiner dan in het eerste deel omdat de actrice opnames heeft voor de nieuwe Amerikaanse serie 'Ghost whisperer'.

De eerste verfilming van de strip over de eigenzinnige kater was in Amerika een bescheiden succes. Toch durft de producent het aan een tweede deel te maken, vermoedelijk omdat de dvd-verkoop wel succesvol was.

De regie van 'Garfield 2' is in handen van Tim Hill, die mede verantwoordelijk was voor het script van 'The SpongeBob Squarepants movie'. 'Garfield 2' zal volgend jaar zomer in de Amerikaanse bioscopen verschijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen