Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Russell Crowe inspireert rugbyteam

Shownieuws

Russell Crowe heeft Australisch rugbyteam South Sydney Rabbitohs geïnspireerd tot overwinning uit bij de Canberra Raiders: 16-29.

Acteur Russell Crowe heeft het Australische rugbyteam de South Sydney Rabbitohs zaterdag geïnspireerd tot een Gladiator-achtige heldendaad. Uit bij de Canberra Raiders waren de Rabbitohs aan de verliezende hand: 12-6. Na een bezoekje van Crowe in de rust scoorde de Rabbitohs in de tweede helft 23 punten en zetten zij Canberra op zijn plaats: 16-29.

Crowe is sinds jaar en dag een trouwe supporter van het team. "Het is fijn om hem elke week bij ons te hebben", zegt de coach van de Rabbitohs. "Iedereen voelt zijn aanwezigheid."

Na afloop van de wedstrijd dronk Crowe nog een biertje met de spelers. "Het was geweldig om zo'n solide overwinning mee te maken", vertelt de acteur. "Het is de laatste keer dit jaar dat ik een wedstrijd kan bezoeken." Toch denkt de acteur dat de rugbyers het zonder hem redden dankzij de advertentie voor zijn nieuwste film. "Het team heeft in de weken dat ze 'Cinderella man' op hun shirts hebben staan vier van de vijf wedstrijden gewonnen, dus ik heb goede hoop."

Crowe gaat zich de komende tijd storten op zijn volgende project 'A good year'. Daarin speelt hij een Engelsman die een wijngaard in Frankrijk erft. De film, waarvan de regie in handen is van Ridley Scott, zit nog in de preproductiefase maar moet volgend jaar in de bioscopen verschijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen