Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ashlee Simpson hervindt zichzelf

Shownieuws

Ashlee Simpson heeft in haar nieuwe album 'I am me' zichzelf hervonden. Dat zegt de jonge zangeres in een interview met Billboard.

Ashlee Simpson heeft op haar nieuwe album 'I am me' zichzelf hervonden. Dat zegt de jonge zangeres in een interview tegen Billboard. Volgens Simpson is de muziek op haar nieuwe album agressiever dan haar debuutalbum 'Autobiography'. Het jongere zusje van Jessica Simpson zou beïnvloed zijn door de muziek uit de jaren '80.

Op haar nieuwe album 'I am me' is op de track 'Beautifully broken' te horen hoe Simpson worstelt met haar playback-blooper waar heel Amerika getuige van was. De zangeres trad op in het praatprogramma 'Saturday night live' maar het bandje met haar opgenomen stem begon al te draaien voordat de zangeres klaar was om te playbacken.

De zangeres is niet bang om weer in het programma op te treden. Zij hoopt dat het publiek haar een tweede kans wil geven. "Ik zing altijd live, maar toen had ik last van mijn stembanden", zegt Simpson. "Ik denk dat ik er nu klaar voor ben om terug te gaan naar de plek waar het allemaal misging."

Simpson gaat waarschijnlijk in oktober ter promotie van haar nieuwe album in 'Saturday night live' optreden. 'I am me' ligt in oktober in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen