Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Honderdduizend dollar om de Stones te zien

Shownieuws

Wie samen met Arnold Schwarznegger de 'Rolling Stones' wil zien, moet honderdduizend dollar (ruim tachtigduizend euro) aan de 'Terminator'-acteur betalen.

Wie samen met Arnold Schwarznegger de 'Rolling Stones' wil zien, moet honderdduizend dollar (ruim tachtigduizend euro) aan de 'Terminator'-acteur betalen. De actieheld, die nu gouverneur van California is, gaat voor het begin van het 'Stones'-concert op 21 augustus, geld inzamelen voor zijn politieke campagne.

Schwarznegger heeft ruim 40 gasten uitgenodigd voor een privé-receptie, die elk tienduizend dollar (ruim achtduizend euro) aan de gouverneur zullen schenken. Mensen die een ton doneren mogen samen met Schwarznegger in een luxe loge het 'Rolling Stones'-concert bijwonen.

De Stones hebben laten weten dat de band niets met de inzamelactie van Schwarznegger te maken te heeft. De Stones starten op 21 augustus met hun nieuwe wereldtournee in Amerika. Volgend jaar zomer komt de band naar Europa. Het is nog niet bekend of de Rolling Stones ook concerten geven in Nederland.

Het nieuwe album van de populaire rockgroep, 'A bigger bang', ligt vanaf 6 september in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen