Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Abdul geen affaire met 'Idols'-deelnemer'

Shownieuws

Paula Abdul heeft geen affaire gehad met 'American Idol'-deelnemer Corey Clark. Dit concludeert een onafhankelijke commissie, die de zaak onderzocht.

Paula Abdul heeft geen affaire gehad met 'American Idol'-deelnemer Corey Clark. Dit concludeert een onafhankelijke commissie. De producent van het Amerikaanse muziekprogramma schakelde de commissie in om de affaire te onderzoeken. Abdul mag haar baan als jurylid in het best bekeken programma van Amerika voortzetten.

Clark beweerde eerder dit jaar een geheime relatie te hebben gehad met de 43-jarige dansende zangeres. Volgens de 24-jarige Clark zou Abdul zijn zangcarrière ruineren als hij iemand zou vertellen over hun relatie. Abdul had vanaf het begin alle beschuldigingen van de hand gewezen.

Het jurylid heeft laten weten dat ze 'dankbaar' is dat deze hele affaire achter de rug is. "Ik verheug me op het nieuwe seizoen van 'American Idol', want dat is toch iets wat ik erg leuk vind om te doen." Clark heeft nog geen commentaar gegeven op de uitspraak van de raad.

Abdul verkocht meer dan 20 miljoen exemplaren van haar plaat 'Forever your girl' uit 1988. Er stonden vier nummer 1 singles op, waarvan 'Straight up' de eerste was. Daarvoor was ze cheerleader en danseres voor Janet Jackson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen