Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kirsten Dunst blij met rol in 'Elizabethtown'

Shownieuws

Actrice Kirsten Dunst is erg blij met haar rol in de nieuwe romantische film 'Elizabethtown'. Dat zegt de jonge actrice tegen W Magazine.

Actrice Kirsten Dunst is erg blij met haar rol in de nieuwe romantische film 'Elizabethtown'. Dat zegt de jonge actrice tegen W Magazine. Volgens Dunst is de rol van Claire Colburn in de nieuwe film een van de beste vrouwenrollen die ze ooit heeft gespeeld. "Het personage Claire is eerlijk en openhartig."

De film vertelt het verhaal van een depressieve Drew Baylor, gespeeld door Orlando Bloom, die tijdens een vlucht verliefd wordt op de stewardess Claire. "Kirsten is een positief persoon. In de film brengt ze Drew weer tot leven", zegt Bloom. "Ze is geknipt voor de hoofdrol in deze film."

De 23-jarige actrice speelt ook in de nieuwe film over het leven van de vrouw van Lodewijk XVI, Marie-Antoinette. Dunst vreest dat de Franse pers 'Marie-Antoinette' zwaar zullen bekritiseren, maar ze probeert zich er niets van aan te trekken. "Het kan me niet schelen wat ze van de film vinden."

Eerder speelde Dunst in 'Interview with the vampire', The virgin suicides' en de 'Spider-man'-films. Het is nog niet bekend wanneer 'Elizabethtown' in de Nederlandse bioscopen gaat draaien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen