Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Courtney Love weer voor de rechter

Shownieuws

Courtney Love moet weer voor de rechter verschijnen, omdat zij drugs zou hebben gebruikt. De rechter is 'helemaal niet blij'.

Courtney Love staat later deze maand weer voor een Amerikaanse rechter, omdat zij drugs zou hebben gebruikt. Eerder dit jaar is zij met de rechtbank overeengekomen dat zij niet zou worden veroordeeld voor het inbreken in het huis van haar ex-vriend als zij een jaar geen drugs gebruikt. Love werd destijds opgenomen in een rehabilitatieprogramma.

De weduwe van Kurt Cobain zou deze week op de rode loper tegen de pers zijn uitgevallen. "Ik gebruik geen drugs en ik drink geen alcohol meer, maar het lijkt net alsof jullie dat niet is opgevallen! Jullie moeten ophouden met de draak met mij te steken."

Love heeft in haar leven geworsteld met een heroïneverslaving en is meerdere malen gearresteerd. Zo werd ze opgepakt voor het aanvallen van een fan en wegens illegaal drugsbezit. Ze kreeg een cursus 'anger management' (woedebeheersing) opgelegd en honderd uur werkstraf. De zangeres raakte door haar wangedrag de voogdij kwijt over haar 12-jarige dochtertje Francis Bean.

De rechter wil voor 19 augustus het medisch rapport van de zangeres inzien, want dan vindt de hoorzitting plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen