Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lil' Kim wint rechtszaak tegen oud-bandlid

Shownieuws

Lil' Kim wint de rechtszaak die zij heeft aangespannen tegen oud-bandlid James Lloyd. De oud groepslid zou op onwettige wijze haar naam hebben gebruikt.

Een oud-bandlid van rapper Lil' Kim heeft haar naam op onwettige wijze gebruikt en mag daarom geen dvd uitbrengen waarop een boekje wordt opengedaan over de rapper. Dat heeft een Amerikaanse rechter bepaald. Het bandlid James Lloyd heeft nooit toestemming gekregen van Lil' Kim om de fragmenten uit te zenden.

Lloyd had voor de rechtszaak geen advocaat in de arm genomen en verscheen niet tijdens de behandeling ervan. De rechter besloot daarom de vrouwelijke rapper in het gelijk te stellen. De fragmenten over Lil' Kim staan op de dvd 'The chronicle of junior M.A.F.I.A. part 2', waarvan Lil' Kim vroeger ook deel uitmaakte. De huidige bandleden spreken onder meer over de betrokkenheid van de vrouwelijke rapper bij een schietpartij in 2001.

Lil' Kim, wier echte naam Kimberly Jones is, werd vorige maand veroordeeld tot een jaar en een dag celstraf. Zij zou meineed hebben gepleegd in een eerdere rechtszaak, toen zij moest getuigen over een schietpartij tussen twee rivaliserende straatbendes. Lloyd getuigde toen tegen de rapster.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen