Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Max Westerman zo goed als zeker naar Talpa

Shownieuws

Amerika-correspondent Max Westerman vertrekt waarschijnlijk naar de televisiezender Talpa. Westerman wordt mede-presentator van het nieuwe programma N.S.E.

Amerika-correspondent voor RTL Nieuws Max Westerman vertrekt waarschijnlijk naar de televisiezender Talpa. Westerman wordt bij de zender van John de Mol medepresentator van het nieuwe programma N.S.E. (Nieuws, sport en entertainment). Hij gaat samen met Beau van Erven Dorens en Bridget Maasland het programma presenteren. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

Van Erven Dorens, die het programma produceert met Reinout Oerlemans, zegt in de krant dat de overstap 'op een haar na rond is'. De correspondent moet alleen zijn handtekening nog zetten.

De entertainmentspecialist van het programma is actrice Inge Ipenburg. Zij is ook door de De Mol aangetrokken. De actrice speelde onder meer in 'Westenwind' en kroop jarenlang in de huid van Martine Hafkamp in de soap 'Goede tijden, slechte tijden'. Harmke Pijpers maakt als entertainmentspecialiste ook deel uit van het NSE-team.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen