Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zangeres Michelle Branch bevallen van dochter

Shownieuws

Zangeres Michelle Branch is vorige week bevallen van een dochter. De 22-jarige zangeres en haar man Terry Landau kregen een meisje, dat ze Owen hebben genoemd.

De Amerikaanse zangeres Michelle Branch is vorige week bevallen van een dochter. Dat meldt het Amerikaanse People magazine. De 22-jarige zangeres en haar 41-jarige man, basgitarist Terry Landau, zijn de trotse ouders van het meisje Owen. De baby woog bij de geboorte zeven pond en elf ons.

Branch is vorig jaar mei in het huwelijk getreden met de 40-jarige Teddy Landau. Hij maakt als bassist deel uit van haar band. Branch verkocht in 2001 2,5 miljoen exemplaren van haar album 'The spirit room', waarvoor ze een Grammy Award ontving.

In Nederland scoorde Branch in 2002 een hit met het nummer 'Everywhere'. In datzelfde jaar was ze succesvol met het duet 'The game of love', een samenwerking met de Spaanse gitarist Carlos Santana.

Momenteel vormt Branch samen met haar vriendin Jessica Harp de formatie The Wreckers. Het duo was begin februari te zien in de Amerikaanse tv-serie 'One tree hill', waar ze het lied 'The good kind' ten gehore brachten. Branch en Harp zingen in de soundtrack van de serie en zijn deze lente met diverse artiesten van de soundtrack door de VS op tournee geweest.

Branch en Harp brengen binnenkort hun debuutalbum 'Stand still, look pretty' uit op het 'Maverick'-label van Madonna.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen