Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Krezip kijkt kritisch naar eigen nummers

Shownieuws

Krezip gaat 'kritisch' naar de eigen nummers kijken voordat ze deze zomer een concert geven bij een Sky Radio Kampvuurconcert.

Krezip gaat 'kritisch' naar de eigen nummers kijken voordat de band nog deze zomer een intiem concert geeft. "We spelen niet vaak akoestisch. Het moet vanuit een nieuwe invalshoek. Al onze liedjes beginnen toch al klein en intiem op toetsen of gitaar, dus dat gevoel moeten we uitbouwen", vertelt zangeres Jaqueline Govaert. De Nederlandse band geeft een optreden tijdens een van de 'Sky Radio Kampvuurconcerten'.

Sky Radio lanceert de concertreeks dit jaar voor het eerst. In de reeks vinden optredens plaats van bekende artiesten op een geheime locatie aan het strand. Deze zomer geven onder anderen Do, Acda en De Munnik, Paul de Leeuw en Ilse de Lange een concert. De optredens vinden plaats tussen 21 augustus en 6 september. Kaarten zijn alleen te winnen bij de radiozender.

Jamie Cullum is ook van de partij. "Het wordt vast een bijzondere en magische avond. We gaan nieuwe liedjes spelen, de locatie is mooi, volle maan erbij. Daar wil ik bij zijn", droomt Cullum weg. Het nieuwe album van de muzikant komt in september uit. Cullum is vooral bekend geworden door zijn repertoire van jazz en pop van zijn laatste album 'Twentysomething'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen