Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Photograph' eerste single nieuw album Nickelback

Shownieuws

Het nummer 'Photograph' is de eerste single is van het nieuwe album 'All the right reasons' van Nickelback. De single is vanaf 12 september verkrijgbaar.

Het nummer 'Photograph' is de eerste single is van het nieuwe album 'All the right reasons' van Nickelback. De videoclip voor de single is opgenomen in de oude woonplaats van de band, het Canadese Hanna.

"Het was fantastisch om mensen en plekken terug te zien die we niet meer hadden gezien sinds we tien jaar geleden zijn weggegaan", zegt leadzanger Chad Kroeger.

'Photogaph' vertelt over herinneringen die bovenkomen na het bekijken van oude foto's. Het nummer is geïnspireerd door een foto die Kroeger nam van de band op een nieuwjaarsavond. De single is vanaf 12 september verkrijgbaar en 'All the right reasons' ligt op 4 oktober in de winkels.

Het vorige album van Nickelback uit 2003, 'The long road', werd driemaal platina en bracht verschillende hits voort, waaronder 'Someday', 'Figured you out' en 'Feeling way too damn good'. Het album leverde de band drie Grammy-nominaties, zes Radio Music Award-nominaties en een nominatie voor een American Music Award op.

Het album daarvoor, 'Silver side up', was na de release in 2001 een succes en zorgde voor de drie nummer 1-hits 'How you remind me', 'Too bad', en 'Never again'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen