Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Knightley twijfelt aan eigen kunnen

Shownieuws

Keira Knightley had verwacht dat zij op de set van 'The pirates of the Carribean' zou worden ontslagen, omdat zij zichzelf geen goede actrice vindt.

Keira Knightley had verwacht dat zij niet meer mocht meespelen in 'The pirates of the Carribean' zodra de producenten haar zouden zien acteren. "Ik dacht dat ze me zouden ontslaan", zegt de 20-jarige actrice tegen Contactmusic. Knightley vertolkt in de drie piratenfilms de rol van Elisabeth Swan.

Knightley vreesde naar eigen zeggen dat haar collega's Johnny Depp en Orlando Bloom niet onder de indruk zouden zijn van haar acteertalent. Naarmate ze meer filmrollen aangeboden heeft gekregen, is het zelfvertrouwen gegroeid. "Binnenkort zal ik mezelf met trots een actrice noemen."

Het eerste deel van 'The pirates of the Carribean' kwam begin vorig jaar uit en werd een succes. Het tweede en derde deel zijn nog in de maak. Knightley is binnenkort te zien in de nieuwe verfilming van Jane Austens roman 'Pride and prejudice'. De Europese première van de film vindt plaats op 12 september tijdens het festival 'Film by the Sea' in Vlissingen. De Nederlandse première is op 22 september.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen