Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paparazzi Reese Witherspoon niet vervolgd

Shownieuws

Paparazzi die Reese Witherspoon in april 'wild' hebben achtervolgd toen zij van de sportschool naar huis reed, worden niet vervolgd.

Paparazzi die Reese Witherspoon in april 'wild' zouden hebben achtervolgd toen zij van de sportschool naar huis reed, worden niet vervolgd. De fotografen zouden hebben geprobeerd de 29-jarige actrice van de weg te rijden.

De politie heeft de videobeelden van het incident bekeken, maar kon niets illegaals ontdekken. "Hoewel de fotografen Witherspoon ongetwijfeld hebben laten schrikken toen zij haar met auto's achtervolgden, is niet genoeg bewijs tegen de fotografen gevonden", licht de aanklager toe.

Lokale autoriteiten onderzoeken of paparazzi expres bekende sterren achtervolgen om lucratieve foto's van hen te kunnen maken. Aanklagers nemen binnenkort een besluit over de vervolging van een fotograaf, die eind mei met zijn minibusje de auto van Lindsay Lohan zou hebben geramd. Vorige week is een fotograaf door een onbekend persoon neergeschoten, toen hij buiten op Britney Spears stond te wachten.

Witherspoon, die bekend is van films als 'Legally Blonde' en 'Sweet home Alabama', is getrouwd met acteur Ryan Phillippe. Het paar heeft twee kinderen en woont in een bewaakte gemeenschap in Los Angeles. De actrice is binnenkort in een nieuwe film te zien. Op 16 september gaat de romantische komedie 'Just like heaven' in Amerika in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen