Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Acteur Matthew McGrory (32) overleden

Shownieuws

Matthew McGrory, de 2,14 meter lange acteur die de rol van reus speelde in 'Big fish', is dinsdag op 32-jarige leeftijd overleden.

Matthew McGrory, de 2,14 meter lange acteur die de rol van lieve reus speelde in 'Big fish', is dinsdag overleden. De acteur is 32 jaar geworden. Hij is in zijn huis in Los Angeles een natuurlijke dood gestorven. De familie en de vriendin van de acteur geven geen commentaar op zijn overlijden.

De grote doorbraak van McGrory kwam in 2003 met zijn rol in de Tim Burton-film 'Big fish'. Het karakter van Ewan McGregor weigerde geïntimideerd te raken door de lengte van de reus en wordt vrienden met hem. Eerder was McGrory te zien in 'Men in black II' (2002) en 'House of 1000 corpses' (2003).

De acteur werkte recentelijk aan een film over Andre de Gigant, een worstelaar die acteur wordt. "Hij voelde zich hetzelfde (als zijn karakter Andre, red.). Hij zou er alles voor over hebben om een dag in de week te zijn als een persoon van normale lengte", zegt regisseur Drew Sky van 'Andre: heart of the gigant'. "Dat mensen niet naar hem staren, dat hij gewoon naar de film kan en over straat kan lopen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen